Group

meedenken

over mogelijke verbeteringen in de parkinsonzorg

Group 6

meedoen

aan onderzoek naar de ziekte van Parkinson

testen

van nieuwe producten voor de ziekte van Parkinson

Waarom deelnemen?

Momenteel hebben ongeveer 50.000 mensen in Nederland de ziekte van Parkinson. De verwachting is dat dit aantal over 10 jaar is verdubbeld. Mensen met parkinson hebben uiteenlopende klachten. De ziekte is erg complex. Voor geen enkele patiënt zijn de parkinsonsymptomen hetzelfde.

Inzicht in oorzaak en nieuwe behandelingen
Er zijn diverse onderzoeken naar de oorzaak van de ziekte van Parkinson gedaan, maar een duidelijke oorzaak is helaas nog niet gevonden. Er is dus nog veel onderzoek nodig om meer inzicht te krijgen in de ziekte en om nieuwe behandelingen te ontwikkelen. Daarnaast is er veel behoefte aan innovaties, om iedereen die te maken heeft met de ziekte van Parkinson te ondersteunen.

Delen van kennis en ervaring
Om meer kennis te verkrijgen en innovaties te ontwikkelen hebben onderzoekers en bedrijven jou nodig! Als patiënt, mantelzorger of zorgverlener heb je dagelijks met parkinson te maken. Door het delen van jouw kennis en ervaring kun je waardevolle input leveren.

Wat biedt ParkinsonNEXT?

  • Persoonlijke benadering: we benaderen je gericht voor projecten. Dit doen we door rekening te houden met je persoonlijke situatie en interesses.
  • Proactieve communicatie: we willen je goed op de hoogte houden van de projecten op ParkinsonNEXT. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van nieuwsberichten en blogs. Daarnaast organiseren we evenementen over parkinson.
  • Een overzichtelijke website: op ons platform vind je informatie over diverse onderzoeks- en innovatieprojecten op het gebied van parkinson. Ben je na het lezen van de informatie enthousiast geworden? Meld je dan direct aan voor het onderzoek of innovatieproject.
Aanmelden

Hoe werkt ParkinsonNEXT?

Aansluiten bij ParkinsonNEXT ziet er als volgt uit:

  1. Meld je aan en geef je voorkeuren op
  2. Wij nodigen je vrijblijvend uit voor projecten die aansluiten bij je voorkeuren
  3. Doe mee aan projecten die bij je passen

Deelnemen aan ParkinsonNEXT is geheel vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht en je kunt jouw deelname altijd, zonder reden, beëindigen.

Help je mee?

Hoe meer mensen zich aansluiten bij ParkinsonNEXT, hoe sneller onderzoekers en bedrijven de parkinsonzorg kunnen verbeteren. Zo komen we steeds dichter bij ons doel om iedereen met de ziekte van Parkinson de beste zorg te bieden en uiteindelijk een betere toekomst.

Aantal aanmeldingen:

1342

Enthousiast? Meld je aan!

Aanmelden