Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

Eerste symposium ProPark-onderzoek

6 juni 2023

Met het ProPark-project willen onderzoekers uit meerdere ziekenhuizen in West-Nederland meer te weten komen over wat voor invloed de individuele eigenschappen van iemand met parkinson hebben op hoe de ziekte verloopt, hoe deze ontstaan is, en hoe er op medicijnen wordt gereageerd.

Door de resultaten willen de onderzoekers behandelingen voor parkinson gaan ontwikkelen die afgestemd zijn op het individu met parkinson.

Op vrijdagmiddag 30 juni 2023 organiseren de ProPark onderzoekers het eerste symposium, een bijeenkomst waarin onderzoeken en parkinson worden besproken. Dit symposium is bedoeld voor alle deelnemers en geïnteresseerden in het ProPark-onderzoek. In deze flyer vind je wat meer informatie over het symposium.

Naast dat op het symposium de studie en de ziekte van Parkinson worden besproken, is er ook de gelegenheid om vragen te stellen aan het ProPark-team, dat ook aanwezig zal zijn.

Het symposium is gratis, en er zijn hapjes en drankjes. De locatie is toegankelijk voor mindervaliden. Het symposium is ook online te volgen.

Wanneer en waar?

Datum: vrijdagmiddag 30 juni 2023

Tijd: 12:45 – 16:30 uur

Locatie: Amstelzaal, Amsterdam UMC, locatie VUmc, De Boelelaan 1117

Aanmelden

Wil jij bij het symposium aanwezig zijn? Je kunt je aanmelden via deze link.

De onderzoekers hopen je te mogen verwelkomen op het symposium om samen te werken aan de behandeling van morgen!

Nina Wubben
Nina Wubben
Communicatiemedewerker ParkinsonNEXT