18 mei 2020

evenement

ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag 2020 GEANNULEERD

Project:

LET OP: De ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag die zou plaatsvinden op maandag 18 mei is helaas geannuleerd in verband met het coronavirus. We hopen het evenement te verplaatsen naar het najaar en houden je op de hoogte zodra er een nieuwe datum bekend is.

Het is weer tijd voor de ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag: het jaarlijkse evenement voor leden van ParkinsonNEXT waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van parkinson gepresenteerd worden. Je bent van harte uitgenodigd!

Wanneer: maandag 18 mei 2020
Hoe laat: van 12.30 tot 17.30 uur
Waar: het NBC Congrescentrum in Nieuwegein (vlakbij Utrecht)

Het volledige programma volgt later, maar we kunnen nu je nu alvast een voorproefje geven van de sprekers en onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoogleraar Aletta Kraneveld over voeding en parkinson
  • Hoogleraar Christine Mummery over stamcellen
  • Neurochirurg Pieter Kubben over DBS en neurochirurgie
  • Neuroloog Gerrit Tissingh over online monitoring en behandelmogelijkheden
  • En nog veel meer, waaronder: ondersteuning voor naastenvirtual reality en mixed reality voor mensen met parkinson, sporten en bewegen met parkinson en mindfulness voor mensen met parkinson

Ben jij er dit jaar bij? Houd de datum dan alvast vrij in je agenda. Als je lid bent van ParkinsonNEXT ontvang je binnenkort een uitnodiging waarmee je je aan kunt melden. Nog geen lid? Meld je dan vrijblijvend aan en we nodigen je graag uit. Wie weet tot ziens in mei!