16 mei 2018

evenement

ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag 2018

Project:

De eerste ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag. Een dag vol nieuws, inspiratie en innovatie speciaal voor ParkinsonNEXT leden! Dit gratis evenement vindt plaats op woensdag 16 mei van 13.00 tot 18.00 uur in de Van der Valk Nijmegen – Lent. Blok het in je agenda en kijk onderaan hoe je kunt reserveren. Ben je benieuwd naar de invulling van het evenement? Lees dan snel verder.

Wat kun je verwachten?

  • Een hele middag gevuld met informatie en het laatste nieuws over parkinsononderzoek en innovatie, speciaal samengesteld voor mensen met parkinson en naasten.
  • Aansprekende namen uit de Nederlandse parkinsonzorg – zoals prof. Bas Bloem – die je voorzien van de laatste inzichten.
  • Presentaties van onderzoekers en artsen uit diverse ziekenhuizen over actuele onderzoeken en projecten op het gebied van de ziekte van Parkinson.
  • Een innovatiemarkt met de nieuwste producten en technologie die in de parkinsonzorg worden getest.
  • Ruimte om elkaar te ontmoeten tijdens een borrel.

Programma

Het volledige programma is inmiddels bekend. Bekijk het snel hier.

Aanmelden voor de wetenschaps- en innovatiedag

Alle beschikbare plekken zijn inmiddels vergeven. Heb je geen uitnodiging ontvangen en ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan en je ontvangt volgend jaar tijdig een uitnodiging. We plaatsen je voor dit jaar op de reservelijst, dus bij afzeggingen ontvang je wellicht alsnog een uitnodiging.

Locatie ParkinsonNext wetenschap- en innovatiedag