Afgerond Dit project/onderzoek is afgerond

GOUDmantel-project

  • Mantelzorgers100
Startdatum: 1 maart 2017
Einddatum: 1 oktober 2017

Wat houdt dit project in?

GOUDmantel staat voor: Gebruik van OUD-mantelzorgervaring van mensen met Parkinson(isme). Oud-mantelzorgers, van wie de naaste met Parkinson(isme) is overleden, hebben een schat aan kennis en ervaring opgedaan tijdens de zorg. Maar deze kennis blijft vaak onbenut. Terwijl zij huidige mantelzorgers, die tegen allerlei problemen aanlopen en het gevoel hebben er alleen voor te staan in de zorg voor de naaste, juist kunnen ondersteunen. Zij zijn goud waard!

081-layers
GOUDmantel-project-img

Waarom dit project?

In dit project willen we de waardevolle kennis en ervaringen van oud-mantelzorgers delen met andere mantelzorgers. Het doel van dit project is het verkrijgen van inzicht in de behoefte van mantelzorgers en van oud-mantelzorgers van een naaste met parkinson om hun kennis en ervaringen uit te wisselen.

105-compact-disc
GOUDmantel-project-img

Wat wordt er van mij verwacht?

Wij vragen u een korte vragenlijst in te vullen over uw behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld via contact met een oud-mantelzorger. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor dit project. Al uw antwoorden en gegevens worden vertrouwelijk behandeld, anoniem verwerkt en zijn niet herleidbaar.

011-user-2

Wat heb ik eraan?

Via uw antwoorden op de vragenlijst krijgen we meer zicht op de behoefte van mantelzorgers aan ondersteuning bij de zorg voor de naaste en op welke manier. Dat dient als basis voor initiatieven om mantelzorgers te ondersteunen, bijvoorbeeld via contact met oud-mantelzorgers.

024-like
Fill 1
Shape

Meedoen?

Helaas is deelnemen aan dit onderzoek niet meer mogelijk. Meld u nu aan voor ParkinsonNext om op de hoogte gehouden te worden van andere onderzoeken en innovatieprojecten
Aanmelden
Heeft u vragen? Neem contact op
Group 6 +31 24 361 4701