Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

JOBGRIP training gaat online!

28 april 2020

De JOBGRIP studie onderzoekt de impact van een groepstraining op het werkvermogen en werkplezier van werkende mensen met parkinson. De JOBGRIP training richt zich op werkende mensen met de ziekte van Parkinson (met een betaalde baan van minimaal 12 uur per week) die behoefte hebben aan ondersteuning bij werken met parkinson.

Door het coronavirus vindt de groepstraining vanaf nu plaats met behulp van beeldbellen. De volgende en laatste ronde van het onderzoek start eind april 2020. De groepstraining van de JOBGRIP studie wordt aangeboden vanuit Rijndam Revalidatie en het Radboudumc. De trainingen vanuit Rijndam Revalidatie zijn gepland op dinsdagochtend van 9:00 tot 11:00 uur op 12 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 30 juni en 7 juli. De trainingen vanuit het Radboudumc zijn gepland op donderdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur op 14 mei, 28 mei, 11 juni, 25 juni, 9 juli en dinsdag 19 mei. Let op: je hoeft dus niet naar deze locaties toe te komen, maar kunt de training thuis volgen vanachter je laptop of tablet. 

De onderzoekers zoeken nog een paar mensen die willen meedoen aan het onderzoek. Aangezien de training wordt aangeboden via beeldbellen, maakt het niet uit waar deelnemers wonen en kan iedereen die geïnteresseerd is en binnen de doelgroep past, zich aanmelden. Dus: heb je parkinson en werkgerelateerde vragen en heb je interesse om mee te doen aan de JOBGRIP studie? Meld je dan vrijblijvend aan.

Klik hier om je vrijblijvend aan te melden

Inge Ruitenberg
Inge Ruitenberg
Communicatiemedewerker ParkinsonNEXT