Waarom meedoen?

Onderzoek naar parkinson is hard nodig
Momenteel hebben ongeveer 50.000 mensen in Nederland de ziekte van Parkinson. De verwachting is dat dit aantal over 10 jaar is verdubbeld. Parkinson is een ingewikkelde ziekte, een behandeling die de ziekte stopt of vertraagt is er niet. Om hier verandering in te brengen, is onderzoek hard nodig. Hiernaast is er behoefte aan innovaties, om iedereen die te maken heeft met de ziekte van Parkinson te ondersteunen.

Jouw deelname is belangrijk
Om parkinson de wereld uit te helpen hebben onderzoekers jou nodig! Als patiënt, naaste of zorgverlener heb je dagelijks met parkinson te maken en kun je een waardevolle bijdrage leveren. Hoe? Door mee te doen aan onderzoek. Alleen met de hulp van mensen met parkinson en hun naasten kunnen onderzoekers belangrijke kennis opdoen en nieuwe behandelingen ontwikkelen. 

Hoe werkt ParkinsonNEXT?

Word uitgenodigd voor onderzoek
ParkinsonNEXT wil meedoen aan onderzoek zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen we door op onze website een overzicht te bieden van onderzoeks- en innovatieprojecten die op zoek zijn naar deelnemers. En door jou voor projecten uit te nodigen op basis van jouw kenmerken en voorkeuren.

Bepaal zelf waar je aan meedoet
De uitnodigingen die je van ParkinsonNEXT ontvangt zijn altijd geheel vrijblijvend. Je bepaalt zelf aan welke projecten je mee wilt doen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief en evenementen.

Aanmelden

Meedoen aan ParkinsonNEXT ziet er als volgt uit:

  1. Meld je aan via het inschrijfformulier
  2. Wij nodigen je vrijblijvend uit voor projecten die aansluiten bij jouw kenmerken
  3. Doe mee aan projecten die bij je passen en help mee in de strijd tegen parkinson

Meedoen aan ParkinsonNEXT is geheel vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht en je kunt jouw deelname altijd, zonder reden, beëindigen.

Help je mee?

Hoe meer mensen zich aansluiten bij ParkinsonNEXT, hoe makkelijker het voor onderzoekers is om deelnemers te vinden en belangrijk onderzoek naar parkinson te doen. Zo komen we steeds dichter bij het doel om iedereen met de ziekte van Parkinson de beste zorg te bieden en uiteindelijk een betere toekomst zonder parkinson.

Aantal aanmeldingen:

3802

Enthousiast? Meld je aan!

Aanmelden