Actief Dit project/onderzoek is actief, maar aanmelden is niet meer mogelijk

Wat is jouw motivatie om te sporten?

Wat houdt het project in?

In deze studie brengen het Radboudumc en Universiteit Maastricht in kaart wat mensen met de ziekte van Parkinson interesseert, motiveert en tegenhoudt op het gebied van sporten. Dit doen de onderzoekers door mensen met parkinson anoniem een vragenlijst in te laten vullen.

081-layers
Wat is jouw motivatie om te sporten?-img

Waarom dit project?

Het is al langer bekend dat sporten een positieve invloed heeft op het kunnen bewegen van mensen met parkinson. Sporten zorgt ook voor een betere slaapkwaliteit en een betere kwaliteit van leven. Steeds meer onderzoek richt zich daarom op verschillende sporten voor mensen met parkinson.
De onderzoekers willen door dit project in kaart brengen waar mensen met parkinson in geïnteresseerd zijn op het gebied van sporten en bewegen. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat toekomstig onderzoek op het gebied van sporten en bewegen beter rekening houdt met wat mensen met parkinson willen.

105-compact-disc
Wat is jouw motivatie om te sporten?-img

Wat wordt er van mij verwacht?

Wanneer je meedoet aan deze studie, vragen de onderzoekers je om één keer een online vragenlijst in te vullen over sporten en bewegen. De vragenlijst is anoniem. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten.

011-user-2
Wat is jouw motivatie om te sporten?-img

Wat heb ik eraan?

Door mee te doen aan dit project draag je bij aan de kennis over interesse en motivatie voor sport van mensen met parkinson. Je antwoorden zullen gebruikt worden om toekomstig onderzoek op het gebied van sport en bewegen beter te laten aansluiten op wat mensen met parkinson willen.

081-layers
Wat is jouw motivatie om te sporten?-img

Kan ik meedoen?

Wie mee wil doen aan dit project moet de diagnose ziekte van Parkinson hebben.

081-layers
Wat is jouw motivatie om te sporten?-img
Fill 1
Shape

Meedoen?

Meedoen aan dit project is niet meer mogelijk. Meld je aan voor ParkinsonNEXT om mee te doen aan andere onderzoeks- en innovatieprojecten!
Aanmelden ParkinsonNEXT
Heeft u vragen? Neem contact op
Group 6