Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

Nieuwe coördinator ParkinsonNEXT

Project:
28 juni 2019

Sinds mei heeft ParkinsonNEXT er een nieuw teamlid bij, namelijk: Anoek van Rijn. Zij neemt de rol van coördinator op zich. Hieronder stelt ze zich aan je voor. 

Hoi! Ik ben Anoek van Rijn en in mei ben ik begonnen als coördinator van ParkinsonNEXT. Ik ben 30 jaar oud en woon in Nijmegen samen met mijn vriend en onze twee katten. Een aantal van jullie heb ik al ontmoet op de Wetenschaps- en Innovatiedag in Utrecht, maar voor de rest ben ik nog een nieuw gezicht. Bij deze wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen.

Wat heb ik hiervoor gedaan? 
Ik ben ooit begonnen als moleculair bioloog met een focus op immunologie. Na een aantal jaar als onderzoeker gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar een meer ondersteunende rol op het gebied van onderzoek. Zo heb ik binnen het Radboudumc gewerkt als beleidsadviseur onderzoek en een valorisatiefunctie ingevuld (valorisatie is simpel gezegd wetenschappelijke kennis waardevol maken voor de maatschappij).

Mijn rol bij ParkinsonNEXT
Het doel van ParkinsonNEXT, namelijk het makkelijk maken van meedoen aan onderzoeks- en innovatieprojecten, sluit perfect aan bij mijn werkervaring. Als coördinator ben ik verantwoordelijk voor het contact met zowel onderzoekers en bedrijven als de leden van ParkinsonNEXT. Ik zorg er zo onder andere voor dat de mensen achter de projecten op ParkinsonNEXT in contact komen met mensen die mee willen doen.

Mijn doel voor ParkinsonNEXT
De afgelopen periode heeft in het teken gestaan van kennismaking. De komende tijd ga ik hard aan de slag om het ParkinsonNEXT platform te laten groeien. Mijn doel is om alle mensen die geraakt worden door de ziekte van Parkinson te laten aansluiten. En om een zo compleet mogelijk overzicht van alle projecten op het gebied van parkinson te realiseren.

Wie weet tot ziens op een van onze toekomstige evenementen!

 

Anoek van Rijn
Anoek van Rijn
Coördinator ParkinsonNEXT