Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

Nieuwe kans voor deelname aan de JOBGRIP studie

19 december 2019

De JOBGRIP studie onderzoekt de invloed van een groepstraining op het werkvermogen en werkplezier van werkende mensen met de ziekte van Parkinson. Er doen al 24 deelnemers mee en de eerste ronde groepstrainingen is op beide locaties succesvol gestart. Volgend jaar vindt er een tweede ronde groepstrainingen plaats. Een nieuwe kans om mee te doen en de JOBGRIP training te volgen!

Als je meedoet aan dit project word je via loting ingedeeld in een groep die de training ontvangt of in een controlegroep. Als je bent ingedeeld in de groep die de training ontvangt, dan word je verwacht bij de zes groepsbijeenkomsten en bij één terugkombijeenkomst. De exacte data kunnen worden opgevraagd. Hieronder staat voor beide locaties de globale indeling:

> In Nijmegen (locatie Radboudumc) worden de groepstrainingen gegeven op donderdagmiddag van 15.00-17.00. De volgende zes bijeenkomsten staan gepland tussen begin maart en half mei 2020.

> In Rotterdam (locatie Rijndam Revalidatie, Erasmus MC) worden de groepstrainingen gegeven op dinsdagochtend van 9.00-11.00 uur. De volgende zes bijeenkomsten staan gepland tussen begin april en half juni 2020.

Als je bent ingedeeld in de controlegroep, start je nog niet meteen met de groepstraining. Je kunt de groepstraining dan volgen als de metingen voor het onderzoek afgerond zijn.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deelname aan dit onderzoek dan kun je je hier vrijblijvend aanmelden. Ga voor meer informatie naar  de projectpagina www.parkinsonnext.nl/jobgrip.

Inge Ruitenberg
Inge Ruitenberg
Communicatiemedewerker ParkinsonNEXT