Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

Nieuwe gezichten

17 augustus 2017

Marte van den Bosch en Pieter van den Haak zijn hét nieuwe gezicht van het Verbeterproject Parkinsonzorg Nijmegen (VPN).  Ze volgen Marije Stoffer op in haar functie als projectleider; Marije heeft een andere functie binnen het Radboudumc.

Marte en Pieter zijn geen onbekenden in het Nijmeegse parkinsonwereldje. Marte leidt het LEAFS-project, dat zich richt op het verbeteren van zorg voor jonge mensen met parkinson. Pieter is expert op het gebied van online technologie in de (parkinson)zorg en leider van het innovatienetwerk ParkinsonNext. Daar komt vanaf nu dus het verbeterproject bij.

Volgens de tweehoofdige projectleiding heeft deze werkvorm meerwaarde. Zo verwachten ze bijvoorbeeld dat de projecten op elkaar afgestemd kunnen worden en hopen ze succesvolle initiatieven uit te wisselen. Pieter: “Binnen het verbeterproject kunnen we zo samen met iedereen die geraakt wordt door de ziekte van Parkinson nog effectiever werken aan steeds betere zorg. Schroom dus niet om contact op te nemen met Marte of mij met ideeën of vragen.

Berna Rood
Berna Rood
Verpleegkundig expert neurologie bij ParkinsonNet