Voordelen ParkinsonNEXT

  • Wij maken het project bekend en promoten het via de website. Dit doen we onder andere door een eigen projectpagina en het plaatsen van nieuwsberichten.
  • Via ParkinsonNEXT heb je toegang tot de juiste doelgroepen die actief bijdragen aan de ontwikkelingen op het gebied van parkinson (patiënten, mantelzorgers en zorgverleners).
  • Via ParkinsonNEXT werf je gemakkelijk deelnemers voor je onderzoek.
  • Wij begeleiden en organiseren gebruikerstesten.

  • Maak gebruik van onze expertise op het gebied van parkinson.
  • Haal snel ervaringen op door uw product te introduceren in een zo natuurlijk mogelijke setting.
  • Naast de leden van ParkinsonNEXT kunnen we ook het netwerk van ParkinsonNet bij het project betrekken.
Aanvraagformulier ParkinsonNEXT

Gebruik maken van ParkinsonNEXT?

Vul het aanvraagformulier in om gebruik te maken van ParkinsonNEXT. Naar aanleiding van de aanvraag beoordelen we of het onderzoek, het product of de dienst aansluit bij de behoeften van de doelgroep en de doelen van ParkinsonNEXT. Wanneer wij het voorstel hebben goedgekeurd, nemen wij contact met je op om dit gezamenlijk door te nemen en af te stemmen welke rol ParkinsonNEXT vervult.

Aantal aangesloten projecten bij ParkinsonNEXT

20

Ook gebruik maken van de voordelen van ParkinsonNEXT?

Aanvraagformulier invullen

Bijdrage aan ParkinsonNEXT

ParkinsonNEXT vindt het erg belangrijk dat er voortdurend wetenschappelijke onderzoeken en innovatieve projecten plaatsvinden op het gebied van de ziekte van Parkinson. Daarom brengen we iedereen samen die actief wil bijdragen aan onderzoek en innovatie op het gebied van parkinson. Om dit te kunnen doen vragen we een bijdrage zodat we het ParkinsonNEXT platform kunnen behouden. De hoogte hiervan is afhankelijk van de rol die ParkinsonNEXT in jouw project heeft.

Neem contact op als onderzoeker of bedrijf