Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

Oproep televisieprogramma

Project:
27 juni 2019

Wij kennen mensen met parkinson als gedreven mensen die er alles aan doen om leven met parkinson zo draaglijk mogelijk te maken. Daarom delen we graag onderstaande oproep van productiemaatschappij IDTV.

“Voor een nieuw tv-programma is IDTV op zoek naar kandidaten die hun leven niet of niet meer kunnen leiden zoals ze graag zouden willen als gevolg van een chronische ziekte, een ongeluk of een beperking. Een team van topuitvinders, programmeurs en techneuten bundelt voor het programma zijn krachten om life-changing oplossingen te ontwikkelen.

IDTV is op zoek naar mensen (ouderen, jongeren en kinderen) die ondanks hun beperking alles uit het leven willen halen. Dat ook doen, maar daarbij hinder ondervinden en erg geholpen zouden zijn als er een hulpmiddel zou bestaan die de activiteiten vergemakkelijkt. IDTV is op zoek naar personen die makkelijk over hun ziekte kunnen praten en vol in het leven staan. Kandidaten wiens ziekte of beperking hun droom in de weg staat en die baat denken te hebben bij een uitvinding op maat kunnen zich opgeven via aanmelden@idtv.nl of 020-314 3116.”

Inge Ruitenberg
Inge Ruitenberg
Communicatiemedewerker ParkinsonNEXT