Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

ParkinsonNEXT nationaal gelanceerd op eerste Wetenschap- en Innovatiedag

Project:
24 mei 2018

Nederland is rijk aan tal van onderzoek en innovatie op het gebied van parkinson. Het aanbod is echter versnipperd en door het gebrek aan overzicht is de kans groot dat mensen niet op de hoogte zijn van lopende en nieuwe projecten. Tegelijkertijd is het lastig voor onderzoekers en organisaties om enthousiaste deelnemers te vinden. Een gebrek aan voldoende of de juiste mensen kan van invloed zijn op de kwaliteit van onderzoek of de ontwikkeling van een innovatie. Vraag, aanbod en mensen samenbrengen op één plek is de oplossing, deze plek is ParkinsonNEXT.

ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag

ParkinsonNEXT is 16 mei officieel gelanceerd op de ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag. Dit evenement, speciaal georganiseerd voor mensen met de ziekte van Parkinsonson en hun naasten, staat in het teken van onderzoek, innovatie en ontmoeten. De ruim 250 beschikbare plaatsen waren binnen enkele dagen weg en de aanwezigen worden getrakteerd op een divers programma. Van de laatste inzichten bij de toepassing van diepe hersenstimulatie tot de inzet van gaming in de behandeling. Bekijk het onderstaande filmpje voor een korte impressie van de dag.

Wil je er volgend jaar ook bij zijn?

Meld je dan nu aan voor ParkinsonNEXT en volgend jaar ontvang je ook een uitnodiging.

Op zoek naar mensen voor uw studie of productontwikkeling?

Via ParkinsonNEXT vindt u eenvoudig deelnemers voor uw studie. Ook kunnen wij sessies organiseren om de nodige feedback op te halen bij de productontwikkeling van uw innovatie. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Pieter van den Haak
Pieter van den Haak
Projectleider ParkinsonNEXT