Terug naar het nieuwsoverzicht

nieuws

ParkinsonNEXT Wetenschaps- en Innovatiedag gaat ONLINE!

Project:
9 oktober 2020

In november bieden we een reeks van online minicolleges aan over onderzoek op het gebied van parkinson. Deze colleges vinden niet live plaats, maar worden vooraf opgenomen. Als je je aanmeldt, ontvang je de video’s als eerste en kun je vragen stellen aan de onderzoeker. Eind december delen we de video’s ook op onze website en in onze nieuwsbrief.

Meld je aan!
Wil jij de colleges als eerste bekijken en vragen kunnen stellen? Meld je dan aan via onderstaande link. Je ontvangt dan binnenkort meer informatie over de inhoud van de colleges!

Klik hier om je aan te melden

Als je nog vragen hebt dan horen we dat graag. Je kunt ze aan ons stellen door te mailen naar info@parkinsonnext.nl.

Waarom online?
Door het coronavirus kon de Wetenschaps- en Innovatiedag in mei niet doorgaan. In de nieuwsbrief van kwartaal twee vroegen we aan onze leden of ze dit jaar naar een evenement van ParkinsonNEXT zouden willen komen. Deze vraag werd door 328 mensen beantwoord, waarvoor dank! De antwoorden waren:

  • Ja, ik kom graag naar een evenement = 82 mensen (25%)
  • Nee, ik volg presentaties liever online = 178 mensen (54%)
  • Nee, ik heb liever dat het wordt verplaatst = 68 mensen (21%)

Aangezien meer dan de helft aangaf presentaties dit jaar liever online te volgen, hebben we hiervoor gekozen. We hopen in 2021 weer een Wetenschaps- en Innovatiedag “in het echt” te kunnen organiseren.

Inge Ruitenberg
Inge Ruitenberg
Communicatiemedewerker ParkinsonNEXT