Afgerond Dit project/onderzoek is afgerond

Vakantie als medicijn?

  • Patiënten200

Wat houdt het project in?

‘Vakantie als medicijn?’ is een project van het Radboudumc. De onderzoekers willen meer te weten komen over de invloed van vakantie op de klachten bij de ziekte van Parkinson.

081-layers

Waarom dit project?

De onderzoekers van dit project zijn benieuwd of je tijdens jouw vakantie of vakanties een verschil merkte in jouw parkinsonklachten. Veel mensen zonder parkinson voelen zich geestelijk en lichamelijk beter als zij op vakantie zijn. Dit project onderzoekt of dit ook geldt voor mensen met de ziekte van Parkinson.

105-compact-disc
Vakantie als medicijn?-img

Wat wordt er van mij verwacht?

Meedoen aan dit project houdt in dat je een online vragenlijst invult over je eigen vakantie-ervaringen. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Je krijgt hiervoor twee weken de tijd.

011-user-2

Wat heb ik eraan?

Meedoen aan dit project levert je niet direct iets op. Je helpt mee met het ontwikkelen van nieuwe kennis over de ziekte van Parkinson. De onderzoekers gebruiken jouw ervaringen om de invloed van vakantie op de klachten bij de ziekte van Parkinson in kaart te brengen.

Group
Fill 1
Shape

Meedoen?

Dit project zoekt mensen met parkinson die minimaal één keer op vakantie zijn geweest tussen juni 2016 en mei 2019. Dit kan een langere vakantie zijn geweest, maar bijvoorbeeld ook een weekend, waarbij je minimaal twee nachten niet thuis hebt geslapen.
Deelnemen
Heeft u vragen? Neem contact op
Group 6