Actief Aanmelden is nu mogelijk

Vakantie als medicijn?

  • Patiënten200
Einddatum: 12-01-2019

Wat houdt het project in?

‘Vakantie als medicijn?’ is een onderzoek waarmee we meer te weten willen komen over de effecten van vakantie op de symptomen van de ziekte van Parkinson. Dit onderzoek is vorig jaar van start gegaan.

081-layers

Waarom dit project?

Wij zijn benieuwd of je tijdens je vakantie(s) verschillen hebt opgemerkt in de parkinsonsymptomen die je ervaart. Veel mensen zonder parkinson voelen zich namelijk geestelijk en/of lichamelijk beter als zij op vakantie zijn. Wij willen onderzoeken of dit ook geldt voor mensen met de ziekte van Parkinson.

105-compact-disc
Vakantie als medicijn?-img

Wat wordt er van mij verwacht?

Meedoen aan het onderzoek houdt in dat je een online vragenlijst invult over je eigen vakantie-ervaringen. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Je krijgt hiervoor twee weken de tijd.

011-user-2
Vakantie als medicijn?-img

Wat heb ik eraan?

Deelname aan dit onderzoek levert je niet direct iets op. Je helpt mee met het verkrijgen van nieuwe inzichten in de ziekte van parkinson. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om de effecten van vakantie op de symptomen van de ziekte van Parkinson in beeld te brengen. Jouw deelname aan het onderzoek is voor ons van grote waarde.

Group
Vakantie als medicijn?-img
Fill 1
Shape

Meedoen?

Voor dit project zoeken we 200 mensen die de ziekte van Parkinson hebben en minimaal 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal één keer op vakantie bent geweest tussen 1 juni 2016 en 30 september 2018. Dit kan een langere vakantie zijn geweest, maar bijvoorbeeld ook een weekend, waarbij je minimaal twee nachten niet thuis hebt geslapen.
Deelnemen
Heeft u vragen? Neem contact op
Group 6 +31 24 361 4701